Αλλαγές στο Roster της onTop

Η onTop ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση των Epsi και Owner. Μετά το τελευταίο lan τουρνουά που η ομάδα των onTop δεν κατάφερε να διακριθεί, αναμενόμενο ήταν να γίνουν πολλές αλλαγές στο roster της. Μετά την απομάκρυνση του Gagai (marksman), σειρά πήραν οι Epsi (jungle) και Owner (Top laner στην onTop). Ερωτηματικό αποτελεί  η στάση του Oath (support) μιας και είναι για πολλά χρόνια μαζί με τον Owner. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της OnTop στο Facebook: Όπως γράφτηκε πιο κάτω στην ανακοίνωση, οι παίκτες δεν κατάφεραν να εναρμονιστούν με την νοοτροπία της ομάδας η οποία ουσιαστικά κρατάει μόνο τον R1ou και ξαναχτίζει […]

Η onTop ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση των Epsi και Owner.

ontop1

Μετά το τελευταίο lan τουρνουά που η ομάδα των onTop δεν κατάφερε να διακριθεί, αναμενόμενο ήταν να γίνουν πολλές αλλαγές στο roster της.

Μετά την απομάκρυνση του Gagai (marksman), σειρά πήραν οι Epsi (jungle) και Owner (Top laner στην onTop). Ερωτηματικό αποτελεί  η στάση του Oath (support) μιας και είναι για πολλά χρόνια μαζί με τον Owner.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της OnTop στο Facebook:

ontop

Όπως γράφτηκε πιο κάτω στην ανακοίνωση, οι παίκτες δεν κατάφεραν να εναρμονιστούν με την νοοτροπία της ομάδας η οποία ουσιαστικά κρατάει μόνο τον R1ou και ξαναχτίζει γύρω του ένα νέο roster.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιοι θα πλαισιώσουν τον Στέλιο «R1ou» Αθανασιάδη στο νέο αυτό ξεκίνημα της ομάδας!

 

Gamer since: 1983