PC footage από το remake του Resident Evil

Δείτε ένα δείγμα από το remake του Resident Evil

Publisher
 
Developer
 

Δείτε ένα δείγμα από το remake του Resident Evil

resident evil 1

Η Capcom, αποφάσισε να κάνει remake την 1996 version του Resident Evil. Το παιχνίδι, επειδή ονομαζόταν Resident Evil πίσω στο 1996, του έχουν δώσει δύο νέες ονομασίες. Συγκεκριμένα, το αποκαλούν Resident Evil: Remake ή Resident Evil: Rebirth.

Η πλοκή του Resident Evil πάει ως εξής:

Μία σειρά από δολοφονίες συμβαίνουν σταδιακά στη Raccoon City. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι στα θύματα φανερώνονται σημάδια κανιβαλισμού. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Raccoon City, αποφασίζουν να εξερευνήσουν τους μυστηριώδεις θανάτους. Γι’ αυτήν την αποστολή οργανώνονται δύο ομάδες, η Alpha και η Bravo. Καθώς η ομάδα Bravo ξεκίνησε πρώτη για να λύσει το μυστήριο, κατέληξε να χάσει κάθε επικοινωνία με τους ανώτερους. Αμέσως, η Alpha έδρασε για να εντωπίσει τη χαμένη Bravo.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα, η Alpha εντόπισε το ελικόπτερο της Bravo, και αντί για επίζωντες, βρίσκουν «ένα κομμένο χέρι». Αμέσως η Alpha ομάδα, δέχεται επίθεση από κάποια λυσσασμένα σκυλιά, τα οποία κατορθώνουν να σκοτώσουν τον πίλοτο σας. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος διαφυγής και τα σκυλιά σας κυνηγούν. Αναγκάζεστε, λοιπόν, να μπείτε μέσα σε μία κοντινή έπαυλη, την οποία θεωρείτε εγκαταλειμμένη. Και κάπως έτσι, ξεκινάει η περιπέτεια.

Το footage που θα παρακολουθήσετε είναι από την PC version του παιχνιδιού, και βασίζεται στην Gamecube έκδοση του 2002. Στο game φυσικά θα δούμε χαρακτήρες όπως Chris Redfield, Barry Burton, Jill Valentine, Rebecca Chambers αλλά και πολλούς άλλους. Η Capcom επίσης κάνει κάποιες προσαρμογές, με σκοπό να τραβήξει πέρα από τους fans του Resident Evil, τη νέα γενιά από gamers. Το Resident Evil θα διαθέτει 5.1 surround sound, αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και καλύτερες επιλογές στο resolution.

Το Resident Evil: Remake (ή Rebirth) θα είναι ένα third-person shooter, survival horror παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου για PC, PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One.

Δείτε το footage:

Περισσότερα νέα για το Resident Evil: Remake