Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο οι Different Dimension

Ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο του LCS είναι πλέον οι Different Dimension

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο του LCS είναι πλέον οι Different Dimension μετά την νίκη τους με 2-0 επί των SPARTA για τον πρώτο γύρο του EU LCS Expansion Tournament. THE DD TRAIN IS REAL και συνεχίζουν δυναμικά για τον δεύτερο γύρο κόντρα στους Reason Gaming την ερχόμενη βδομάδα.

Η πρώτη Ελληνική παρουσία σε τέτοιο επίπεδο ξεκίνησε με αυτή την νίκη. Μια νίκη που έκανε πολλούς να μιλάνε για τους DD και να θαυμάζουν τον τρόπο με τον οποίο παίξανε. Έδειξαν στην TEAM SPARTA ποιοι είναι οι πραγματικοί Σπαρτιάτες και στα 2 παιχνίδια της πρώτης φάσης. Με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Corki του Dom1nant δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ να φτάσουν σε αυτό το 2-0.

Το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά με First Blood για τους DD και τον αρχηγό Warrior Lady. Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο με τις 2 ομάδες να είναι κοντά στο Team Gold ώσπου ήρθε το πρώτο Teamfight με τους DD να βγαίνουν κερδισμένοι. Κάπου εκεί ανέλαβε ο Dom1nant όπου έχοντας στην πρώτη γραμμή τα θηρία WarriorLady και AnOnPsyCkO να τον προστατεύουν σκότωνε ότι έβρισκε μπροστά του. 1-0 για τους DD.

Το δεύτερο παιχνίδι κύλισε στους ίδιους ρυθμούς. Η ομάδα των SPARTA μπήκε λίγο πιο δυνατά αυτή την φορά κάνοντας την προσπάθεια της για να φέρει το score στα ίσια αλλά οι DD έκαναν το 2-0 βγαίνοντας κερδισμένοι και πάλι σχεδόν από κάθε teamfight. Φοβερός ο Dom1nant και σε αυτό το παιχνίδι με τον Corki, πολύ damage σε κάθε teamfight και φυσικά ένα πάρα πολύ ωραίο κλέψιμο δράκου μέσα από τα χέρια των SPARTA.


Και κάπου εδώ ξεκινούν οι πανηγυρισμοί. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις όλο το κανάλι του esl_tv να γεμίζει στο chat του με το Tag つ ◕_◕ ༽つ D D B O Y S つ ◕_◕ ༽つ ενώ εκείνη την στιγμή παρακολουθούσαν το παιχνίδι 40.000 άτομα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Dom1nant μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ευχαρίστησε τον Forg1ven που τον βοήθησε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον καινούργιο του ρόλο, αυτόν του AD Carry.

Το επόμενο παιχνίδι των Different Dimension είναι εναντίον των Reason Gaming, οι οποίοι νίκησαν τους SK Gaming Prime με 2-1, την Κυριακή 30/11 στις 17:30. Θα είμαστε όλοι εκεί για ακόμη μια δόση από #DD_Hype. Καλή επιτυχία.

Περισσότερα νέα για το League of Legends