Ιστορίες της Μαύρης Ομίχλης: ο Θερισμός

Η Μαύρη Ομίχλη καλύπτει ξηρά και θάλασσα, κυνηγώντας τους ζωντανούς κι αφήνοντάς τους στο έλεος της σκοτεινής φρίκης που φέρνει μαζί της. Οι άμοιρες ψυχές επιστρέφουν με την ομίχλη στα Νησιά της Σκιάς. Με τον καιρό, θα ξεχάσουν φίλους και αγαπημένους, ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους και θα γίνουν μέρος της τρομακτικής δύναμης που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Ένα φρικιαστικό κουκλοθέατρο αφηγείται μια γνωστή ιστορία στο Μπίλτζγουοτερ, αλλά απόψε η ομίχλη είναι ιδιαίτερα πυκνή… Προειδοποιήστε τους φίλους σας για την μαύρη ομίχλη Κορακογέννητη Λεμπλαν Μια μοναχική μορφή αιωρείται μέσα από τη μαύρη ομίχλη, με τα σκοτεινά πλοκάμια […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Μαύρη Ομίχλη καλύπτει ξηρά και θάλασσα, κυνηγώντας τους ζωντανούς κι αφήνοντάς τους στο έλεος της σκοτεινής φρίκης που φέρνει μαζί της. Οι άμοιρες ψυχές επιστρέφουν με την ομίχλη στα Νησιά της Σκιάς. Με τον καιρό, θα ξεχάσουν φίλους και αγαπημένους, ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους και θα γίνουν μέρος της τρομακτικής δύναμης που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Ένα φρικιαστικό κουκλοθέατρο αφηγείται μια γνωστή ιστορία στο Μπίλτζγουοτερ, αλλά απόψε η ομίχλη είναι ιδιαίτερα πυκνή…

Προειδοποιήστε τους φίλους σας για την μαύρη ομίχλη

skins-bg

Κορακογέννητη Λεμπλαν

Μια μοναχική μορφή αιωρείται μέσα από τη μαύρη ομίχλη, με τα σκοτεινά πλοκάμια της να ξεπροβάλλουν από το ραβδί της που στην κορυφή του έχει ένα κοράκι. Κατακτήστε τις σκιές με την Κορακογέννητη ΛεΜπλαν με 975 RP.

Διαβάστε περισσότερα

Γουκόνγκ του κάτω κόσμου

Μια μαύρη ομίχλη περιβάλλει τον Βασιλιά Πίθηκο και το ραβδί του, καθώς εξερευνά τα Νησιά της Σκιάς. Διατρέξτε την άβυσσο με τον Γουκόνγκ του Κάτω Κόσμου 1350 RP (σε προσφορά στα 975 RP μέχρι τις 28 Οκτωβρίου).

Διαβάστε περισσότερα

icon-large

Εικονίδιο εμβλήματος νησιών της σκιάς

Αφιερώστε την ψυχή σας στα Νησιά της Σκιάς με 1500 ΠΕ στη διάρκεια του Θερισμού ή με 250 RP οποιαδήποτε στιγμή μετά.

 

 

game-mode-bg

Έξακιλ, δάσος της σύγχυσης

Με την Έξακιλ διπλασιάζεται ο αριθμός των ηρώων στο Δάσος της Σύγχυσης. Δώδεκα ήρωες στον πιο στενό χάρτη του League σημαίνει αδιάκοπες ενέδρες και πολλές ευκαιρίες να πετύχετε το πολυπόθητο Έξακιλ. Ενισχύσαμε τις ανταμοιβές χρυσού και εμπειρίας στο χάρτη και ο έλεγχος και των δύο βωμών ενισχύει πλέον τόσο εσάς όσο και τους υπηρέτες σας. Οι κλειστοφοβικοί (και οι αραχνοφοβικοί) παρακαλούνται να απέχουν από το παιχνίδι. Καλώς ορίσατε και πάλι στο Δάσος της Σύγχυσης.

Απόκτηση ανταμοιβών του θερισμού

Με την ψυχή του γείτονά σας να ταξιδεύει για τα Νησιά της Σκιά, μπορείτε να αρπάξετε με ασφάλεια αυτά τα εικονίδια που πάντα θέλατε:

icon-small-1

Εικονίδιο σημαδιού του προδότη

Κερδίστε τρία παιχνίδια στο Έξακιλ: Δάσος της Σύγχυσης

 

icon-small-2

Εικονίδιο βασανισμένης μαριονέτας

Δώστε ένα δώρο σε έναν φίλο σας πριν τη λήξη της εκδήλωσης

 

Η Στοιχειωμένη Λεία

Προσφορές, νέες αμφιέσεις και επιστροφή παλαιών κρύβονται μέσα στην Στοιχειωμένη Λεία του Θερισμού.

Διαβάστε περισσότερα

«Υπάρχουν πολλές μακαάβριες ιστορίες για τα νησιά της σκιάς…»

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends