Αποκαλύφθηκε το Triad Wars

Οι εγγραφές για την Closed Beta ξεκίνησαν Η United Front Games, ανακοίνωσε τον πνευματικό διάδοχο του Sleeping Dogs, Triad Wars, το οποίο είναι ένα Online Open-World Action Strategy παιχνίδι. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το Triad Wars, βασίζεται πάνω στο Gameplay του Sleeping Dogs και αντί ν’ακολουθεί μία γραμμική εξέλιξη, επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπάτι. Βασικό συστατικό του παιχνιδιού, είναι η σύγκρουση των συμμοριών των παικτών για προμήθειες αλλά και εδαφική κυριαρχία. Το Triad Wars, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, μόνο για PC, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την Closed Beta, εδώ. Δείτε το […]

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 

Οι εγγραφές για την Closed Beta ξεκίνησαν

gs_triad_wars_3

Η United Front Games, ανακοίνωσε τον πνευματικό διάδοχο του Sleeping Dogs, Triad Wars, το οποίο είναι ένα Online Open-World Action Strategy παιχνίδι. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το Triad Wars, βασίζεται πάνω στο Gameplay του Sleeping Dogs και αντί ν’ακολουθεί μία γραμμική εξέλιξη, επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπάτι. Βασικό συστατικό του παιχνιδιού, είναι η σύγκρουση των συμμοριών των παικτών για προμήθειες αλλά και εδαφική κυριαρχία.

Το Triad Wars, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, μόνο για PC, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την Closed Beta, εδώ.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Triad Wars